Børneklip er en tillidssag

Vi, hos GreenCare4U ved, at mange forældre frygter at tage børnene med til frisøren, da de har svært ved at forholde sig i ro under klipningen – den udfordring findes ikke hos os. Gennem årene har vi skrabet både erfaring og kompetencer sammen, for at kunne give dig og dit barn en behagelig oplevelse, når det er tid til en børneklipning. Det har ingen betydning, om det er dit barns første klipning eller de har prøvet det før – vi tilpasser os jeres behov. Vi mener det er en tillidssag, og derfor starter vi først med at klippe, når dit barn føler sig tilpas.

 

3 gode grunde til at få dit barn klippet hos os

- Vi har solid erfaring med børneklip
- Vi skaber de bedste rammer for dit barn
- Vi sætter god tid af, så dit barn kan føle sig tilpas

 

Gratis børneklipning hver onsdag

Har du, ligesom mange andre forældre, udfordringer med at få tid til det hele? Så har vi måske løsningen for dig og dit barn. Hver onsdag tilbyder vi at klippe dig og dit barn, hvor børneklipningen er på vores regning, hvis dit barn er 10 år eller yngre. Det betyder altså, at I sparer både tid og penge, ved at få det ordnet på én gang. Dette betyder dog ikke, at vi går på kompromis med hverken kvaliteten i vores arbejde eller de miljørigtige produkter vi bruger.

 

Kom forbi salonen

Med vores placering i Nyborg, har vi klippet mange børn fra byen. Vi oplever dog også, at forældre og deres børn kommer fra hele Fyn. Du er altid velkommen til at kigge forbi eller ringe til os på telefon 65 31 50 51.

 

 

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik