Damefrisør med erfaring i bagagen

Leder du efter vejledning til en ny frisure eller skal du have farvet hår? Så kan vi med garanti hjælpe dig! Hos GreenCare4U kan vi stolt sige, at vi har en god portion erfaring i bagagen. Dette afspejler sig i vores arbejde, hvor du vil opleve at vi ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller vores produkter. Dette betyder bl.a. at du kan få farvet dit hår, selvom du er gravid eller allergisk overfor normale hårfarver, da vi er certificeret Grøn Salon. I forbindelse med farve eller permanent, kan du desuden nyde en kop kaffe i vores hyggelige omgivelser.


3 gode grunde til at vælge dameklip hos os

- Vi har mange års erfaring
- Vi sætter altid god tid af til vores kunder
- Vi bruger kun miljørigtige produkter

Personlighed i fokus

En klipning handler om meget mere end at få en ny frisure. Alle kunder har hver deres helt unikke personlighed, og netop derfor bestræber vi os på, at finde den frisure eller farve som passer til dig. Vi tager altid en snak omkring, hvad du ønsker, før klipningen begynder. Derudover står vi selvfølgelig til rådighed med vores viden, hvis du er i tvivl om, hvordan dit næste hårprojekt skal være. Vi er først glade, når du er tilfreds med resultatet.

 

Besøg os i salonen

Med vores placering i Nyborg, har vi mange kunder fra byen, men oplever også, at kunderne kommer fra hele Fyn. Du er altid velkommen til at kigge forbi eller ringe til os på telefon 65 31 50 51.

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik