Leder du efter en dygtig herrefrisør?

En erfaren herrefrisør

Hos GreenCare4U ved vi, hvor vigtigt det er at have en frisure, der passer til både ens personlighed og ansigtsform. Med vores store erfaring som herrefrisør, har vores veluddannede medarbejdere både kompetencerne og erfaringen til at hjælpe dig med at finde den helt rette frisure, der passer til dig. Uanset om du søger forandring og skal have den helt store klipning, eller skal du have den sædvanlige studsning, står vi til rådighed.

Frisør med sans for detaljen

Vores mange herreklip som vi har udført gennem årene har givet os solide kompetencer inden for både langt og kort hår, og vi deler gerne vores ekspertise med dig – også om styling. Hos GreenCare4U har vi sans for detaljerne og sætter altid god tid af til alle vores aftaler, da det er vigtigt for os, at alle kunder går fra salonen glade og tilfredse. Når du vælger os som din herrefrisør, arbejder vi altid ud fra dine ønsker, personlige stil og ansigtsform, og ofte kan den mindste detalje såsom en markant skilning eller en skarp overgang gøre hele forskellen. Udover herreklip, tilbyder vi desuden barbering på old school vis med kniv, så skægget kan stå helt skarpt og velplejet, og til pleje fører vi et udvalg af produkter til skægget fra mærket Dear Barber.

Kom forbi vores frisørsalon

Med vores beliggenhed i Nyborg på det østlige Fyn, har vi hver dag kunder fra Nyborg og resten af Fyn, og vi glæder os til også at se dig. Vil du have en god oplevelse hos en certificeret grøn frisør med fokus på miljøet, og samtidig gå derfra med en flot frisure udført af veluddannede frisører, har du fundet det rette sted. Kontakt os gerne på telefon 65 31 50 51 eller send en mail til mail@greencare4you.dk

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik