Efteråret har for længst overtaget for sommeren, og det betyder, at det bliver koldere udenfor. Derfor er det på tide at finde huer, handsker og halstørklæder frem, når du skal udenfor. Se her, hvordan du bør klæde dig i efteråret.

Når det er koldt udenfor, kan du ikke bare gå ud i bare arme og ben – det sætter krav til din påklædning, når temperaturen falder. Derfor er det nødvendigt, at du overvejer din påklædning en ekstra gang, før du bevæger dig udenfor.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal klæde dig dette efterår, bør du læse med herunder. I denne artikel får du en lang række gode råd til, hvilke materialer, farver og brands du bør iføre dig, når du bevæger dig ud i efterårskulden.

Vælg naturlige farver, når du skal klæde dig på

De naturlige farver har de seneste år været erstattet af lidt mere farverige tendenser. Det er imidlertid ikke længere tilfældet, hvorfor du bør investerer i efterårstøj med mere neutrale farver, nuancer og toner, når du bevæger dig udenfor.

Vælg støvede, naturlige farver, når du skal købe efterårsjakke og accessories, hvis du vil være med på moden. Det betyder imidlertid ikke, at du ikke kan vælge blå, rød eller en anden farve, som ikke nødvendigvis er de primære naturfarver.

Til gengæld bør du vælge de mere neutrale og støvede varianter, hvis du vil være med på moden i år. Det gælder både for efteråret, men også for vinteren og foråret. Det handler om at udstråle bæredygtighed og minimal miljøbelastning.

Accessories gør den store forskel

Efteråret stiller krav til din påklædning – det er nødvendigt, at du har hue, handsker og halstørklæde på, når du bevæger dig ud i kulden. Ikke nødvendigvis hver gang, du skal udenfor en dør, men når temperaturen er tilpas lav til, at det er en nødvendighed.

Generelt er det, som det altid har været, vigtigt, at du vælger gode materialer, som ikke bare kan holde dig varm, men som også kan holde til mere end én sæson. Vælg eksempelvis det danske brand Invero, som producerer halstørklæder i moderigtige farver og af høj kvalitet.

Du bør altid vælge den påklædning, der giver bedst mening i forhold til vejret, men samtidig sikre dig, at det er af en tilpas høj kvalitet til, at det udgør en så lille klimabelastning som muligt. Det er på mode at tænke på klimaet i alt, hvad du foretager dig.

Det handler om kontrasten

Selvom du bør vælge naturlige og støvede farver, betyder det ikke, at dit outfit nødvendigvis skal være kedeligt. Du kan sagtens klæde dig moderigtigt og opmærksomhedsskabende ved at gøre brug af kontraster.

Har du udelukkende iklædt dig tøj med naturfarver, kan du bryde det ved at vælge et halstørklæde i en skarp, rød farve, som helt sikkert vil skabe blikfang. Det handler om kontrasterne, hvis du vil skille dig ud.