Mænd har for længst bevæget sig ind på det kosmetiske marked, og flere og flere brands tilbyder plejeprodukter til mænd, der ønsker at se godt ud. Her får du inspiration til, hvilke produkter du skal købe, når du ønsker at skåne miljøet.

#1: Roll on fra Real Purity

Alle ønsker at dufte godt. Med en roll on-deodorant fra brandet Real Purity er det muligt at få en dejlig og frisk deodorant, der indeholder vilde botaniske og essentielle olier, der beskytter effektivt mod svedlugt. Den blokerer ikke porer, hvorfor den sensitive hud, du har under armen, ikke bliver irriteret.

Samtidig er deodoranten økologisk, og den indeholder en lang række naturlige ingredienser, der ikke gør noget skidt for din hud. Det er et effektivt værn, når du døjer med svedproblemer, da den er god, selv for dig, der er allergiker.

Den koster omkring 180 kroner, og den kan købes i de fleste butikker, der sælger miljøvenlige plejeprodukter til mænd. Husk, at når du er færdig med at bruge deodoranten, skal den ikke bare ud med restaffaldet, men smides ud med de øvrige plastprodukter.

#2: Brug holdbare barberblade

Hvis du køber billige barberblade, der kun holder én enkelt gang, skal du købe barberblade oftere. Det betyder samtidig, at du skal smide flere barberblade ud, og det koster på miljøkontoen. Sørg i stedet for, at du køber nogle gode barberblade, der holder i længden.

Du kan købe billige barberblade, der holder i lang tid. Fundamentet i barberbladene udgøres af fem skarpe blade, udarbejdet i svensk stål. Det sikrer dig både en tæt, glat og effektiv barbering, men du skåner også miljøet, da du slipper for at skulle købe nye, så snart de nuværende er brugt.

Samtidig får du en lækker barbering, der er skånsom for din hud, så du ikke oplever hudirritationer efter barberingen. Det er en god idé at købe nogle olier, som du kan smøre på kinderne bagefter, hvis du vil være på den sikre side.

#3: Gel fra John Masters

Sweet Orange & Silk Protein Styling Gel fra John Masters er det oplagte valg til dig, der ønsker at se gode ud, men ikke ønsker at være en ulempe for miljøet. John Masters er kendt over hele verden for sine effektive og miljøvenlige plejeprodukter, der ikke alene virker fantastisk, men også er i et prisniveau, hvor det ikke er umuligt at være med.

Denne gel er alkoholfri, og den sørger for, at din frisure bliver fastholdt, samtidig med at den tilføre fylde til håret. Selve indholdet i gelen er baseret på silkeprotein, der er kendt for sin fremragende glans, og så indeholder gelen også aloe vera, der giver et blødt og lækkert hold.

#4: Beauty Hyaluronic Eye Complex fra Evolve Organic Beauty

En virkelig lækker, effektiv og let øjenserum, der kommer i en smart beholder, så det er nemt at bruge produktet. Du finder en lille rulle i enden af tuben, som nemt kan bruges til at rulle øjenserummen på.

Med øjenserummen holder du området omkring dine øjne fugtet, så du undgår træthedstegn. Samtidig vil de stamceller, der er i Hyaluronic Eye Complex sikre, at poser og hævelser reduceres. Kan købes i de fleste netbutikker, der fokusere på miljøvenlige produkter til både mænd og kvinder.

Mænd har for længst bevæget sig ind på det kosmetiske marked, og flere og flere brands tilbyder plejeprodukter til mænd, der ønsker at se godt ud
Mænd har for længst bevæget sig ind på det kosmetiske marked, og flere og flere brands tilbyder plejeprodukter til mænd, der ønsker at se godt ud