Bæredygtighed og omtanke for miljøet er meget oppe i tiden – og det er godt. Det sætter nemlig fokus på de klimaforandringer og miljømæssige udfordringer, vi står over for. Vil du gerne bidrage ved at drive en miljøvenlig webshop, kan du med fordel læse med her og gøre følgende ting.

Hvad end du allerede har en webshop, eller har en drøm om at få en, kan du gøre meget for at den bliver så miljøvenlig som overhovedet muligt. Først og fremmest, så sørg for at den er let for kunden at finde rundt på, at den er hastighedsoptimeret, og ligger på en god server.

Det er med til at skabe en god helhedsoplevelse for kunden, hvor det samtidig med sparer på både energi og databrug, når du du eller kunden besøger siden – to ting der udleder CO2. 

Sælg miljøvenlige produkter

Hvis du ønsker at drive en webshop med omtanke for miljøet, så skal du sælge miljøvenlige produkter. Det gælder både selve produktet og dets indhold eller materiale og hvor meget CO2 det udleder, idet det produceres og transporteres. 

Det er selvfølgelig mange ting at forholde sig til, men sælger du eksempelvis skønhedsprodukter eller tøj, så sælg produkter der er miljømærket eller tøj i høj kvalitet. Ligeledes bør du arbejde i at minimer transporttiden, da det udleder meget CO2, når en lastbil skal fragte noget fra a til b. 

Pak dine produkter ind i miljøvenlig emballage

Når du driver en miljøvenlig webshop, er emballage og indpakning meget vigtigt at have øje for. Her har du nemlig god mulighed for at udvise omtanke for miljøet, hvor det samtidig er elegant og stilfuldt at se på. 

Med prisvenlig træuld i høj kvalitet fra Newsale, vil din indpakning både være sikker, se flot og eksklusiv ud – og så er det miljøvenligt. Det er med til at skabe en god helhedsoplevelse for kunden, som stemmer overens med din miljøvenlige webshop. 

Få SEO der sætter fokus på din miljøvenlige webshop

Det er meget oppe i tiden, at være bæredygtig og miljøvenlig. Derfor er der også mange, der søger på Google efter miljøvenlige produkter,  forhandlere og webshops der går op i at være bæredygtige og miljøvenlige. 

Ved at få SEO, vil din webshop komme til at rangere højt på Google, så den bliver fundet på søgeord såsom bæredygtig og miljøvenlig. Det vil sørge for, at du får flere besøgende på din webshop, så du dermed kan sætte yderligere fokus på at være indehaver af en  miljøvenlig webshop.

Fortæl din miljøvenlige historie

Når du har en webshop, er det vigtigt, at du fortæller din historie. Det er en måde, hvorpå du kan skille dig ud fra mængden. Der er nemlig stor konkurrence på nettet, særligt hvad angår webshops. 

Ved at lave en video eller skrive om din historie kan du fortælle om dine ambitioner, målsætninger og om hvordan og hvorfor du har valgt at drive en miljøvenlig webshop. Det gør, at folk husker dig, kan relatere til dig og føler sig hjemme, når de besøger din webshop.